"Sneileklubben"

Heisann!

Nå er det en uke siden jeg så disse jentene igjen, og jeg savner dem så utrolig mye. Om du leste innleggene mine når jeg var i California, så du sikkert at det var disse tre jentene jeg var mest sammen med. De er alle fanntastiske på sin egen måte, og vi hadde det så gøy sammen. Så jeg tengte å gi dere ett bedre innblikk i hvem de er.

 

HEGE

Min busspartner. Hege er en helt fantastisk jente - tvers gjennom, hun smiler hele tiden og ler av alt og ingenting. Blomstrete overdel, runde solbriller og ene øreproppa i øre med Artic Monkeys på, vil jeg si er noe fast med Hege, det er det du legger merke til med utsenede. Ellers er det Pizza og Cola til hvert måltid, om det ikke er bugatti burger i nærheten da. Hvor mange interne vitser (3 bracelets for you my friend) jeg og hun har, vet med ikke, men fy flate så mye morsomt vi to har snakket om. Savner denne jenta sykt mye. Ser på bildene her at der bare var "fine" bilder, men jeg har hundrevis av køddebilder også, hahah aner ikke hvorfor jeg ikke tok med noen av de, tenkte ikke på det. Gleder meg villt til å se Hegus igjen på Reunion i høst. SAVNER DEG SÅNN :(

HEDDA

"Hæ? ka for nå? ka da? Sa du nå?" Det er de ordene hun sier oftest. Hvor mange ganger vi køddet med at Hedda er døv har jeg ikke telling på, men uten om det, så er hun også en solstråle. Hun sier det hun mener og så tenker hun etter på. Men en ting til som må nevnes er at hun er treig. DRIT TREIG. kommer alltid litt for sent eller akkuratt til tiden. hahah, savner å sende henne 3 meldinger om at vi skulle spist lunch for ett kvarter siden og at jeg og Kaia alltid måtte ventet på hun og Hege i quaden. Jeg og Hedda ble vel kjent når vi var på Seal Beach, sammen med Hege. SAVNER DEG BBY!

KAIA

Kjære Kai, gueen of Nike. Greia med Nike er at hun alltid måtte innom Nike, og brukte en evighet der. Jeg kaltene henne også Snegle nr.1, fordi jeg går gansle raskt, menst de andre går så treigt. Så jeg begynte å kalle alle tre for sneiler, som ble til sleileklubben, der Kaia er leder siden hun er den treigeste. Hahaha. Kaia kom alltid med de rareste kommentarene på de rareste tidspungtene som gjorde til at Hege grein av latter, og Kaia skjønte ikke hva som var så morsomt. "E ska sol me, vi får aldri sola oss, skal du vere me å sol de? E sola me ista" SOLSOLSOL. Hun var ganske skuffet over at vi aldri fikk tid ril å sole oss, så om vi hadde fri tid i 20 min, så sola hun seg. Hver gang. "E va på nike, åsså sola e me" gikk vi andre rundt å sa og lo like godt hver gang. MISS YOU<3Ja, der har dere litt om de tre jentene som gjorde oppholdet i California helt fanntastisk. Er så utrolig glad i disse jentene! Tengte å skrive ett sånn innlegg til om de andre jeg var mest sammen med i Cali, kommer sikkert om noen dager. Snakkes så lenge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits