De første dagene hjemme

Heisann!

I løpet av de få innleggene jeg fikk postet i California, så har jeg funnet ut (etter det ikke var kleint lenger) at blogging er ganske gøy. Jeg har alltid likt å skrive type artikler og sånn på skolen, og selv om blogginnlegg og artikkel ikke er helt samme greia, så går det vertfall innenfor samme kategori + at det er god trening på rettskriving hahaha. Men jeg vil veldig gjene vite hvem dere som leser bloggen min er. Fordi da jeg startet hele greia her så trodde jeg at jeg kom til å ha rundt 10 lesere; Mamma, søsteren min og venner. Men 10 ble til 20, som ble til 50, som ble til 100 også videre. Så hvem er du? Fornavn, alder, hvor du er fra i landet og hvorfor du leser bloggen min hadde vært supert å vite, håper så mange som mulig av dere svarer, så kommer det nok ett innlegg kanskje hver dag, kanskje annen hver dag eller kanskje noen ganger i uken. Uansett, her er hva jeg har gjort på de siste dagene hjemme:

 

Onsdags kveld:

Etter en lang flyreise og mye gråting og klemming på gardemoen, kom jeg til slutt hjem til vakre, vakre Sandane hvor jeg bor. Mamma hentet meg i Oslo, og så var vi hjemme i 6 tiden. Jeg fikk god norsk mat (egg, bacon og melk) kanskje ikke så norsk, men det er det jeg forbinder med hjemme. Og etter det fikk jeg tatt en laaang dusj, åå så deilig det var. Når klokken slo 8, kom mine fanntastisk venner på døren med kake, bær og frukt, og jeg kan ikke beskrive følelsen av å springe ut på tunet og se de 6 gode jentene komme hylende mot meg med opne armer og klemme meg så hardt som jeg ikke har blitt klemt på lenge. Etter noen timers prating i hagen med god mat, dro vi ned på bryggen i sentrum og tok oss ett kveldsbad i 11-12 tiden, som gjorde at jeg ikke kom hjem før rundt hal 2. For en fanntastisk første dag i Norge.

 


Prøvde å legge alt jeg hadde kjøpt ut på sengen, men hadde ikke plass til alt, heh.<3<3 Rekken til venstre, fremst; Eirin, Sofie og Siri. Rekken til høyre, fremst; Meg, Hilde, Ariane og Vilde.

 

Torsdag:

Klokken 12 dro jeg, mamma, pappa og søsteren min Hedda ut på bryggen på Rygg, som helt klart er det kosligeste badestedet på Sandane for å bade og sole oss. Med stupetårn, vanntrampoline, vollyballbane, grilling, brygge, fjære og mye folk hadde vi en super dag. Etter hvert kom besta, besten, tanter og onkler, søskenbarn og omtrent hele slekten. Så jeg hadde en superfin dag med badeliv og familie.

Har allerede lest den på norsk og sett filmen, men måtte ha den på engelsk og haha.Familien Rygg tar over; Meg, søskenbarn Malene, vennen hennes, søskenbarn Thea, tante Anniken, Søster Hedda og mamma.Linselus til nytt nivå; Onkel Bjarne.

 

Etter mange timer med bading og soling dro vi en tur opp til Tante og søskenbarna mine for å grille. Kylling sto på menyen, og vi ble noen timer før vi dro hjem.Malene og Hanne.Kaiser og Hedda.Idyll<3

 

Fredag: 

Var ikke en solfyllt dag, det var overskyet og kjølig, men det var godt med en "være inne dag" siden alle vennene mine er borte også. Jeg husker ikke helt hva jeg holdt på med egentlig, men jeg husker at jeg plokket bringebær, koste med Iris og hadde KUWTK maraton med Hedda.


Lasange og KUWTK; perfekt!<3<3 sparer ikke på kosen.Helt greit med bringebærbusker i hagen<3 Ååå, min kjære, fine Iris<3 

 

Lørdag:

På lørdag ble veret litt bedre, men ikke bra nok for meg til å forlate huset før i 1-2 tiden. Jeg tok meg en rask gåtur på 15 min, for å hilse på kompisen min som har sommerjobb på Volvo, som er rett bortenfor der jeg bor. Kjempe hyggelig å se han igjen, og vi satt vel og pratet i en time eller to. Når jeg kom hjem igjen dro jeg, mamma, pappa og Hedda enda en tur ut på Rygg for å bade med naustet til besta og besten. Når vi kom frem var tante og besta der, så det ble enda en fin kveld med familien.
Mamma, tante, besta og Hedda.

 

Søndag/ idag:

Jeg bestemte meg for å bli med pappa på "tidlig" fjelltur, bare for å få døgnrytmen inn igjen littegrand vertfall. Så i 9-10 tiden var vi i bilen på vei opp på parkeringsplassen i Traudalen, for så å gå videre opp på fjellet Morafta. Med besta og besten (spreke, spreke 70 åringer) kom vi oss opp etter ett par timer. Drit sliten, svett og trøtt greide jeg det også.


<3 Besta og Besten.Nesten på toppen.Halveis, og på toppen - herlig følelse.

 

 

Ja, der har du alt jeg har gjort på de siste dagene. Håper ikke dette ble for langt og kjedlig med for mange bilder. Nå sitter jeg og mamma og ser på tv, og skal ta kvelden om noen timer. Plis legg igjen en kommentar om hvem du er, plisplisplis!

 

Så til neste gang, snakkes!

4 kommentarer

LOTTE

31.07.2014 kl.21:52

Fint innlegg!

Mitt navn er Lotte, 17 år fra stavanger. Leser bloggen din for fine bilder, og inntresang, samtidig morsom tekst. fortsett sånn! :)

Dina Rygg Eide

31.07.2014 kl.22:00

LOTTE: Tusen hjertlig takk! utrolig hyggelig å høre :)

Christine

01.08.2014 kl.00:56

Jeg heter Christine er 19 år fra Askøy. Dette er første gang jeg er innom bloggen din. Har sett litt på tidligere innlegg og det virker som en bra blogg med mange fine bilder :) kommer til å stikke innom her igjen :)

Dina Rygg Eide

01.08.2014 kl.14:33

Christine: Så utrolig hyggelig! Setter virkelig pris på dette, tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits