San Fransisco

-California, tid: 00:59-

 

Har bestemt meg for å holde meg våken denne natten, skal jo reise hjem i morgen, og jeg vil være så sliten som mulig sånn at jeg greier å sove på flyet. Dessuten skal jeg opp klokken 5 i natt for å si hade til Spanjolene. Men uansett, SAN FRAN;

Var kjempe fint, jeg greier ikke beskrive det på en annen måte enn fint og koslig. Det var ikke det at det var så sinnsykt gøy, men byen er rett og slett bare fin og koslig, så det annbefalest. Bussturen tok vel 8 timer, det ble stopp med matpauser og toalettstopp ett par ganger. Når vi kom frem fikk vi 3 timer fritid som vi brukt på å spise, handle sko og rote oss bort i China Town. hahha, normenn på tur. Etter det tok vi en tidlig kveld i digge hotellsenger og sto opp tidlig for å si Golden Gate Bridge og ellers rundt om kring.


buss, buss, buss: Hedda, Hege, meg og Kaia<3Middag; meg og Hege.

China town.Kaia, meg, Hege og Hedda.

Meg, Josefin og Kaia.Husker ikke hva den øyen heter, men den begynder på A og det var der de holdt de farligeste fangene på 1930 tallet.

Vi kjørte opp på en fjelltopp for å se utsikten utover byen. Det var fanntastisk<3


Så det var min helg oppsumert, nå blir neste innlegg om siste dagen her i California. Så 15 min til så kommer det, bye så lenge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits