Prom & graduation

-California, tid: 00:25-

 

Jepp, det er ikke før nå, på natten jeg har tid å blogge. Jeg har ikke hatt 20 min eller mer fritid siden onsdag, og det gjør at jeg nå skal blogge 3 eller 4 innlegg på rappen, haha. 

Onsdag var en vanlig dag og jeg husker ikke om vi gjorde noe spennende på dagen, men vi hadde vertfall ball på kvelden. Det var helt greit som de andre type EF discoene vi har hatt, vi dro tilbake ganske tidlig og chillet  i quaden og var sosiale. Men det var ganske gøy å endlig ha noe der alle pyntet seg litt ekstra og noen av guttene bedde med seg jenter, vi 4 endte om som en "Im with my friends" gruppe og hadde det fint sånn<3 hahah, mine gode gode jenter.


Meg, Hedda, Hege og Kaia<3

 

 

GRADUATION

Herlighet dette er rart. Å få sånne hatter, ha en sermonia med kjedlig, amerikansk musikk og få ut karakterene på prøven. Jeg fikk B2, som tilsvarer 4 i norsk karakter, haha. Det var mange som brydde seg mye om denne prøven og tok det skjikkelig serriøst, men jeg gadd ikke en gang å lese ordentlig gjennom alle tekstene, heh. Karakteren bryr jeg meg ikke om igrunn. Amerikanere som jeg har snakket med har trodd jeg er fra New York, eller en annen plass i Amerika og noen har spurt hvor mange år jeg har bodd i usa, siden de synest jeg høres amerikansk ut, så den testen driter jeg i hahaha.


Thea og meg, meg og Jakob, Javier Jakob og meg, meg og mine gode lærerer; John og Amanda.hahah, elsker disse bildene<3Hege, Hedda, meg, Charlotte og Kaia.

 
Hele gruppa som hadde graduation den dagen.<3<3<3

På kvelden hadde vi filmkveld i L-building der lederene hadde kjøpt inn sjokolade, brus og chips + starstruck som prinsesse Ida bestemte. Det var utrolig koselig, og det er sånne småting jeg virkelig kommer til å savne.

Julie og Kaia.

 


<3 Crystal <3
Neste innlegg bli om San Fransisco, og det kommer om kanskje 15 min, see ya.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits