Venice & Santa Monica

-California, tid: 09:20-

Pågrunn av overskyet og manglende sol, dro vi ikke til Hungtington alikavel, som gir meg tid til å blogge siden vi har ettermiddagsskole idag. Gårsdagen ble som nevnt i forige innlegg brukt på Venice Beach og Santa Monica, og jeg har herved ett nytt favoritt sted på jord: VENICE<3<3 For en fantastisk plass! Skatere, surfere, palmer, sol, hav, folk, stemning, liv, farger, butikker og alt man trenger på en sånn plass. Jeg har helt siden jeg bestillte turen gledet meg til å besøke Venice, gledet meg mer til det enn til Las Vegas, Disneyland og alt det andre, rett og slett på grunn av denne fantastisk fine og spennende stranden. Så til alle som har muligheten; dra til Venice! Vi fikk kun 2 (?) timer der, og de brukte vi på å se på skaterene, bade og chille.


Bodene og butikkene oppenfor stranden.Det var desverre ikke sol med en gang vi kom, men den kom etter hvert.

 


Lone med brettet, Michelle som drokner i bølgene bak, og meg og Charlotte.Jakob, Eirik, Lone, Charlotte, Pernille, meg og Michelle (troor jeg) 

Poser med palmene, åå så fint det er her! En mann som tok betalt for å henge en slange rundt halsen din.

 

SANTA MONICA:

 

Etter Venice dro vi rett til Santa Monica, som ligger ca 10 min unna med buss. Her kom endlig solen og vi brukte tiden på å bade og sole oss. Det siest at den beste shoppingen er på Santa Monica 3rd street, og jeg angrer litt på at vi ikke tok oss turen opp for å i det minste se på butikkene, men vi orket rett og slett ikke, haha. Santa Monica er også nydelig, og Hannah Montane the movie ble jo filmet her, så det var litt kult. Men det var ikke beste badestedet. Vannet var fullt av løs tang og masse rusk, så etter 1 min bading var bikiniene våre fulle av dritt og tang, så ville ikke komt hit for å bade akuratt.Hege<3

Langs broen der, med tivoliet ble filmen filmet.Hedda, meg, Hege og Kaia - favorittene mine her.Hedda, Kaia og meg.1: middg med Charlotte. 2: pariserhjulet. 3: Jakob kjøpte seg hestemaske hahah. 4: Santa Monica skjiltet.

 

Så dagen i går var super gøy, siden det ikke ble stranden på oss idag blir det target, vasking av kler og soling på campuset, etterfulgt av skole og så er jeg ikke sikker på hva vi skal i kveld. Uansett, snakkes en annen dag i guess. byeeee

2 kommentarer

Så utrolig flott det så ut. Ser ut som dere har fine dager

Dina Rygg Eide

21.07.2014 kl.21:19

FlestLesere: om vi har ja<3

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits