Outlet = tom for penger

--California, tid: 21.57--

Om du skal spare penger, eller ikke burde bruke penger, så må du ALDRI dra på outlet. 6700kr (ja, så mye) forlot kortet mitt i går. Men jeg kjøpte en genser til broren min, 4 tskjorter, 3 brett øredobber og 2 neglelakker til noen venner, to topper, ett par nike sko, masse smådill (ørepropper, parfyme, toalettmappe, øredobber osv) til søsteren min, og t-skjorte til mamma og pappa som gjør at jeg ikke får dårlig samvittighet, haha. I tillegg til at jeg har tjent pengene selv. Så i går når folk snakket med foreldrene sine om hvor mye de hadde brukt, og foreldrene ble helt sjokka, så sa alle "ja, men Dina har brukt 6700 sååå" men jeg fannt ingen som brukte mer enn meg, ingen! Ikke en gang barbiene eller merkebabsa brukte mer enn meg, jaja... Jeg fikk vertfall MYE for pengene, som vist på bilde under fikk jeg så vidt plass til alt på senga.


Ble handlet på VS, Levis, Nike, Forever 21 osv

<3 NIKE <3


Litt bilder fra dagen. Fra toppen, venstre: shoppingposene til meg og hege, Javier leide seg ett esel han ridde rundt på i 15 min, haha! Chiller på forever 21 med posene våre. Hedda, meg og Hege<3

 

Nå blir det ikke flere innlegg før over helgen, fordi vi skal til Las Vegas i morgen, reiser i 1-2 tiden, gleder meg sykt til det! Derfor skal jeg ta kvelden ganske snart, kyss og klem og high five og knoke og alt sånn, speaks.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits