Beverly Hills og skole

LA tid- 21:35

Heisann! Siden siste blogginnlegg har vi vært på tur i Beverly Hills, hatt skole, vært på outlet og flashmob. De to siste kommer i neste innlegg, men her er da om Beverly Hills og skolen: 

Jeg husker ikke hvilken dag det var vi dro men vi reiste midt på dagen og fikk kun en time der. Jeg, Hege, Hedda, Kaia, Charlotte, Eirik og Jacob brukte da den tiden på å spise. I Beverly Hills er det bare dyre sossebutikker, og alle var stengt uansett. Etter å ha vært på utkikk etter en type mcdonalds i 15 minutter, skjønte vi at det ikke var vits i. Derfor satt vi oss på første resturanten som hadde noe mat som virket spiselig. Vi endte opp på en italienskinspirert (?) resturant (jeg synst vertfall det minnet om italia, med musikken og gatene langs sidene) Der ble det bestillit burger, salat og fish & chips. Bare ett glass brus kostet 6$ og vi fikk vite på slutten at vi måtte batale for vannet og brødet de gav oss når vi satt oss ned. Jaja, for å vere en finresturant midt i Beverly Hills er vel ikke 265$ (ca 1600kr) sååå mye på 7 personer for middag? 


Fikk ikke tatt bilde med skjilte siden rekningen og måten vi skulle splitte den mellom oss ble helt tullete og vi kom 30 min for sent til bussen, haha.f.v: Kaia, Eirik, meg, Jacob, Charlotte, Hege og Hedda.

 

Så har jeg litt bilder av hvordan skoledagene fåregår her nede... Skolen er egentlig dritkjedlig, men vi gjør ofte ting som moteshow, leker, sammarbeidsoppgaver, yoga og lignende, så da er det ikke så ille.

Her er Javier (spanjol) som jeg og Dorthea kledde opp til moteshow. Ida nede til venstre, og 3 fra klassen som viser frem klærne.
Leo (Finsk) kledd opp av de norske jentene.Leo, Kaisa, Javier, Ida og Anna.

 

Ja, sånn går dagene her nede. Begynner å glede meg litt til å komme hjem, savner venner og familie og norskt vann.

Neste innlegg blir om outlet shopping, og det kommer om 15 min elns, snakkes snart!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits