Vannkrig og Laguna Beach

LA tid: 09:11

Hallo:) På Tirsdag sto vi opp tidlig som vanlig og dro på skolen, igjen snakket vi bare engelsk og hadde litt om forskjsellige temaer, ganske chill i grunn. Etter skolen ble det lunch og så gjøre oss klar til vannkrig. Det var sykt gøy siden halparten av de jentene som var med begynte å skrike med en gang de fikk vann på seg og sa ting som "å herregud, øyevippene mine faller av" "Ånei! Jenteeeeer, jeg ble vååååt" og sånne ting, så jeg og Kaia satset på å ta dem litt ekstra, og det greidde vi fint, haha pyser. Man kunne velge om man ville på Huntington beach, der det både var shopping og badeliv, så Hedda og Hege dro dit, menst jeg, Kaia og Julie var igjen her.


Klare for å knuse barbiene; Meg og Kaia
Igang

 

På Onsdag var vi også på skolen og gjor det samme som på tirsdag. Etter skolen dro jeg og Kaia på skolebutikken og kjøpte oss hettegenser meg skloelogoen på, de er dritkule! Etter det spiste vi lunch og dro på stranda. Laguna ligger ca 50 min unna med buss, men jeg liker å ta buss her siden det er så mye å se på hele veien, og ellers har vi DJ Jacob i baksetet som styrer musikk, og mange sover. Når vi kom frem var det overskyet men fortsatt veldig varmt, vannet var kaldere her enn på Seal Beach, men man ble fort vant til det. Jentene var ikke så gira på å bade i starten, så jeg badet med Jacob, Eirik og Havier (?? fra Spania) de er sykt greie alle sammen og vi hadde det drit gøy med store bølger og sånne små surfebrett.

Line og Julie som hadde kameraet mitt siden jeg badet hele tiden.Jentene chillerPhotoshoot i gangen, klar for "neon 80´s party"

"festen" om man kan kalle det det, var i grunn bare klein men vi bowlet og snakket med mange folk. Når klokken var rundt 10, dro jeg, Jacob, Eirik og Charlotte tilbake til P-bygningen der guttene bor, og spillte wii i lobbyen før vi gjikk hver for oss i hal 12 tiden. De siste dagene har vert sykt bra og jeg vil virklig ikke hjem. Nå må vi møte lederene våre om 7 min, for å ha aktiviteter (fotball elns) 

 

Så vi snakkes, hadeeee

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina Rygg Eide

Dina Rygg Eide

16, Gloppen

Instagram: dinarygg :)

Kategorier

Arkiv

hits